Směs jemně mletých bylinek, pepře, kmínu, hořčice a koriandru která je vhodná především k ochucení zrajících a nakládaných sýrů.
zobrazit víceGrilovací jemná směs (vhodná na sýry)
Použití v kuchyni: ke grilování a nakládání sýrů, do sýrových pomazánek, na zeleninu, vhodné použití nalezneme i při přípravě hovězích, vepřových a kuřecích steaků. Směs jemně mletých bylinek, pepře, kmínu, hořčice a koriandru která je vhodná především k ochucení zrajících a nakládaných sýrů.
Sýry určené ke grilování by měly mít pevnější strukturu, aby vydržely vyšší teplotu. Rozhodně nejsou vhodné plátkové sýry. Nejvhodnější jsou sýry tvrdé , jako je gouda, eidam nebo ementál, ale i sýry s plísní na povrchu (hermelín, camembert), případně kozí sýry či ovčí sýry . Použít lze také kravský sýr typu oštiepok.
Složení: zelenina, sůl 43%, kmín, koriandr, česnek, hořčice, protispékavá látka, řepkový olej, paprika
Typ použití: | Na grilování, Na minutky, Na pánev, Na rožnění |