je určené do všech druhů gůlášů, omáček, polévek paprikového typu, minutek, do šťáv z dušeného masa atd.
zobrazit víceGulášové koření Reny
Kořenící směs určená do všech druhů gůlášů, omáček, polévek paprikového typu, minutek, do šťáv z dušeného masa.
Skládá se : sůl do 49%, paprika sladká, kmín, glutamán sodný, koriandr, česnek, majoránka, chilli. Může obsahovat stopy celeru, sezamu a hořčice atd.
Guláš
Guláš zdá se býti mistrovské dílo, nicméně, tento recept vám přiblíží jeho jednoduchost přípravy. Bohatý cibulový základ je gró pokrmu a spolu se šťavnatými kousky masa a kořením dotváří tu pravou chuť guláše.
Suroviny: 6 CIBULÍ, sádlo, VODA, SŮL, PAPRIKA MLETÁ, koření gulášové Reny, černý pepř 100%, jedna polévková lžíce sojové omáčky, dvě polévkové lžíce hladké mouky.
Postup přípravy: maso nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme a osmahneme na sádle, K osmahlé cibuli přidáme maso a orestujem. Podlijeme vodou a osolíme, přidáme gulášové koření Reny, papriku 160ASTA také od Reny a pomalinku dusíme až maso je měkké. V průběhu dušení musíme podlévat vodou. Jak je maso měkoučké přidáme trošku kečupu. Z vody a mouky uděláme kližku a zahustíme guláš. Gulášek udržujeme ve varu asi pět minut. Hotový guláš servírujeme buď s knedlíkem a čerstvou cibulí, nebo chlebem. Dobrou chuť.
Typ použití: | Do guláše, Koření do polévky |