Hraška na obalování je úžasná obalovací směs na přípravu výborného těstíčka, ve kterém obalíte řízky, zeleninu, houby,cibuli,kedluben,květák,brokolica a mnoho jinýchpochutin, a to bez použití vajec.------ Hraškou na zahuštění dobře zahustíte polévky, omáčky, různé šťávy, guláš, bešamel a další dobrý pokrm. V těstech a karbanátcích Hraška jako taková velmi dobře pojí a proto umožňuje nepoužívání vajec.
zobrazit víceCo je to Hraška Reny koření?
Hraška na obalování jako taková je český výrobek, má velmi lahodná chuť a skvělé výživové vlastnosti a jiné. Hraška na obalování neobsahuje žádný lepek, cholesterol, glutaman sodný, ani konzervanty a barviva.
Hraška na obalování má snížený obsah sodíku, a je nahrazen draslíkem - 40% draslíku a také 60% sodíku. Velmi nízký má glykemický index a velmi dobrou antioxidační aktivitu. Má nejen svůj vysoký obsah vlákniny, ale i železa, zinku, hořčíku a je vhodná jako dobrá prevence proti civilizačním chorobám, včetně zvýšené hladiny kyseliny močové v krvi.
Hraška na obalování je úžasná obalovací směs na přípravu výborného těstíčka, ve kterém obalíte řízky, zeleninu, houby,cibuli,kedluben,květák,brokolica a mnoho jinýchpochutin, a to bez použití vajec.------ Hraškou na zahuštění dobře zahustíte polévky, omáčky, různé šťávy, guláš, bešamel a další dobrý pokrm. V těstech a karbanátcích Hraška jako taková velmi dobře pojí a proto umožňuje nepoužívání vajec.
Hraška také slouží k přípravě základu zdravých pomazánek, dresinků a bešamelových omáček na zeleninu vařenou jak v páře tak dobře na zapékání.
Hraška má vysoké výživové hodnoty a mimořádně dobrých vlastností, a umožňuje zařadit mezi zdravé pokrmy i v české nebo slovenské kuchyni na oblíbené omáčky, knedlíky, zahuštěné polévky, na smaženou zeleninu i dobré ovoce.
Hrách ochucený sójovou omáčkou, česnekem, směsí koření a ingrediencemi z přírodních zdrojů.Vlastnosti vajec získává Hraška přidáním bezlepkových obilovin. Hraška neobsahuje přidatné látky a je vhodná i pro bezlepkovou dietu.
Typ použití: | Na obalování, Na zahušťování |