reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954 (po-pá 9.00-20.00)

Košík

Košík je prázdný

Košík

0 Kč

Jalovec

neodmyslitelně  patří  k přípravě jídel z divočiny a zvěřiny, k nakládání masa před uzením, k přípravě tmavých omáček, k ochucování ginu a jiných alkoholických likérů . Je výdobrý s jablky, hovězím a vepřovým masem i husou a jiné masa.
 

zobrazit více
Dostupnost: Skladem v e-shopu

Hmotnost

Cena celkem: 40 Kč

Jalovec Reny

Jsou vhodné hlavně na zvěřinu a do těžších pokrmů. Mají  pryskyřičné aroma , které se výborně hodí na zvěřinu, masa na divoko, na skopové, do gulášů ze zvěřiny. Jalovec se používá i při výrobě destilátů , z nichž je nejznámější gin a borovička . Dobře se kombinuje s bobkovým listem, kmínem, saturejkou a tymiánem. Jalovce se používal v lidovém lečitelství jako účinné antiseptikum a diuretikum pro močové cesty,nadýmání,trávení a jené.

Vhodné pro

Typ použití: Zvěřina

Hodnocení zákazníků

Zatím nikdo nehodnotil! Buďte první kdo přidá hodnocení
  • Koření výráběné v Česku
  • Tradice 15 let
  • Ocenění Zlatý klas
  • Expedice do 48 hodin