má příjemnou chuť koření do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby a jiných pokrmů .
zobrazit víceKari bez soli Bez glutamánu
je příjemná kořenící směs, používaná v indické, thajské, indonéské, čínské a vůbec mezinárodní kuchyni a jiných. Směsí je mnoho typů - od ostrých po méně ostré, často z 15 i více druhů koření atd. Karí znamená i pokrm silně kořeněná směs masa, zeleniny, nebo obojího. Hlavně používáme je do masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do květákové a pórkové polévky, do luštěnin, rýže, mletých mas, na kuře, králíka, ryby a jiných. Anglický nepálivý typ karí s největším podílem kurkumy, je to přizpůsobené anglické kuchyni. Při přípravě rýže, na těstoviny a luštěniny, do omáček, polévek, salátů, ale i při dušení či smažení zeleniny, masa, ryb a jiných podobných pokrmů.
Obsahuje : O% sůl, kurkuma, koriandr, hořčice, chilli, pískavice, česnek, zelené byliny .
Typ použití: | Grilování, Omáčky, Pečení, Zvěřina, Do těstovin, Mletá masa, Orient kuchyně |