reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954 (po-pá 9.00-20.00)

Košík

Košík je prázdný

Košík

0 Kč

Kmín celý

kód zboží: Kmín celý

Kmín celý - Aromatické koření s intenzivní chutí a vůní. Ideální pro dochucení pečiva, masa, polévek a zelí. Přináší tradiční chuť do mnoha pokrmů.

zobrazit více
Dostupnost: Skladem v e-shopu

Hmotnost

Cena celkem: 35 Kč

Kmín celý Reny

Kmín celý - Aromatické koření pro tradiční chuť vašich pokrmů

Kmín celý je oblíbené koření, které se vyznačuje svou intenzivní chutí a vůní. Toto aromatické koření se široce používá v mnoha kuchyních po celém světě a je nezbytnou součástí tradičních pokrmů. Kmín se často přidává do pečiva, masa, polévek a zelí, kde dodává pokrmům specifickou a nezaměnitelnou chuť. Kmín má také řadu zdravotních výhod, včetně podpory trávení a zklidnění žaludku. S celým kmínem můžete snadno vylepšit chuť svých pokrmů a přinést do kuchyně tradiční aroma.

Klíčové vlastnosti:

  • Intenzivní chuť a vůně: Dodává pokrmům silnou a aromatickou chuť.
  • Univerzální použití: Ideální pro pečivo, maso, polévky, zelí a mnoho dalších pokrmů.
  • Zdravotní benefity: Podporuje trávení a zklidňuje žaludek.
  • Kvalitní suroviny: Vyrobeno z pečlivě vybraných semen kmínu.

Složení: 100% celý kmín.

Návod na použití: Přidejte celý kmín do svého pokrmu během vaření podle chuti. Můžete ho také před použitím lehce opražit na pánvi, aby se uvolnilo jeho aroma.

Kmín celý je jedno nejvíce používané  koření. Kmínem se koření chleba, brambory,na pečení, do omáček a salátů, v konzervárenství, v likérnictví, vefarmacii a mnoha dalších odvětvích potravinářského průmyslu. Přidává se při vaření brambor, do kyselého zelí, k masům a do salátů a jiných jídel v kuchyni.  Kmín má všestrané užití .

Vhodné pro

Typ použití: Do guláše, Koření do polévky, Do mletého masa

Hodnocení zákazníků

Průměrné hodnocení:

100 %

Hodnotilo 1 uživatelů
  • 5 1x
  • 4 0x
  • 3 0x
  • 2 0x
  • 1 0x
100%

Hodnocení produktu

Jarda Marcel
|
26. 12. 2022

Rascaová polievka kúsok masla, 4 rovné lyžice krupice, 1 vajce, vrchovatá lyžička drvenej rasce, soľ, 1 kocka zeleninového bujónu, petržlenová vňať Príprava rascovej polievky: Na rozohriate maslo nasypeme rascu a krupicu. Za stáleho miešania spoločne osmažíme. Pridáme vajcia a rýchlo rozmiešame až vzniknú malé kúsky. Zalejeme studenou vodou asi 1 l, osolíme, prihodíme bujón a povaríme asi 10 minút. Do hotovej polievky vmiešame pokrájanú zelenú petržlenovú vňať.

  • velmi dobrý
  • Koření výráběné v Česku
  • Tradice 15 let
  • Ocenění Zlatý klas
  • Expedice do 48 hodin