reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954 (po-pá 9.00-20.00)

Košík

košík je prázdný

Novinky

Nejnovější:

 

Rizoto s hlívou ústřičnou                 

Suroviny: 350g rýže, 350g hlívy ústřičné,120g másla,120g strouhaného parmazánu, 600ml vývaru drůbežího,3 cibule, polévková lžíce omage ,sůl ,pepř.

Postup:oloupeme cibule, nakrájíme na drobno. Nakrájenou cibuli dáme na rozpálenou pánev a osmahneme s 60g másla. Do hrnce dáme drůbeží vývar a nasypeme rýži, zaprášíme jednou lžící omage  a na mírném ohni dusíme pod pokličkou. Během toho očistíme hlívu ústřičnou a nakrájíme na kousky, osmahneme na rozpálené pánvi se zbytkem másla. Osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme. Pak uvařenou rýži smícháme s dušenou hlívou ústřičnou. Nakonec posypeme nastrouhaným parmazánem. Dobrou chuť přeje