mírná ale pikantní indonéská kořenící směs vhodná do minutek ze všech druhů mas, dušené a restované zeleniny, rýže, pohany, ale i do omáček a různých šťáv, můžeme ji též použít na ryby a mořské dary, do polévek, na hrachovou a bramborovou kaši. Přidává se těsně před nebo až na úplný závěr
zobrazit víceNasi Gorek Reny
mírně pikantní kořenící směs vhodná do minutek ze všech druhů mas, dušené a restované zeleniny, rýže, pohanky, ale i do omáček a různých šťáv, můžeme ji též použít na ryby a bramborovou kaši. Přidává se těsně před závěrem uvařeného pokrmu.
Skládá se : cibule předsmažená , rostl. olej, pšeničná mouka, sůl do 15%, česnek, chilli, směs přírodního koření a sušené zeleniny,mletá mrkev. Obsahovat může stopy celeru, sezamu ,hořčice , lepku,atd.
Typ použití: | Na grilování, Na pečení, Na minutky, Do mletého masa, Na rožnění, Na pánev |