reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954 (po-pá 9.00-20.00)

Košík

Košík je prázdný

Košík

0 Kč

Omage

Jemňoučká chuť, a vůně hub je výborná k dochucení polévek, vývarů, do omáček, houbových gulášů, do zapečených těstovin a brambor, do minutkových šťáv a masových směsí, hovězích a vepřových dušených plátků i jiných specielních pochutin.

zobrazit více
Dostupnost: Skladem v e-shopu

Hmotnost

Cena celkem: 55 Kč

Omage Reny

S chutí a vůně hub se použivá k dochucení polévek, vývarů, do omáček, houbových gulášů, do zapečených těstovin a brambor, do minutkových šťáv a masových směsí, hovězích a vepřových dušených plátků, čínských a indonéských jídel a jiných pochutin.

Skládá se : kmin, sůl do 29%, sušené houby 16% hřib smrkový 50%, žampion zahradní 50%, dextróza, pastiňák, cibule drcená, pepř černý mletý, koriandr mletý, inosinát sodný zvýrazňovač chuti, houbové aroma, barvivo: karamel . Obsahovat může stopy celeru, hořčice a jiné.

Receptík:

Rizoto s hlívou ústřičnou

Suroviny:

350g rýže, 350g hlívy ústřičné,120g másla,120g strouhaného parmazánu, 600ml vývaru drůbežího,3 cibule, polévková lžíce omage ,sůl ,pepř.

Postup:

Oloupeme cibule, nakrájíme na drobno. Nakrájenou cibuli dáme na rozpálenou pánev a osmahneme s 60g másla. Do hrnce dáme drůbeží vývar a nasypeme rýži, zaprášíme jednou lžící omage Reny  a na mírném ohni dusíme pod pokličkou. Během toho očistíme hlívu ústřičnou a nakrájíme na kousky, osmahneme na rozpálené pánvi se zbytkem másla. Osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme. Pak uvařenou rýži smícháme s dušenou hlívou ústřičnou. Nakonec posypeme nastrouhaným parmazánem. Dobrou chuť přeje

Vhodné pro

Typ použití: Koření do polévky, Omáčky, Pečení, Koření do polévky, Guláše, Marinování

Hodnocení zákazníků

Zatím nikdo nehodnotil! Buďte první kdo přidá hodnocení
  • Koření výráběné v Česku
  • Tradice 15 let
  • Ocenění Zlatý klas
  • Expedice do 48 hodin