Černý pepř celý je ostré a aromatické koření, které dodává pokrmům výraznou chuť a vůni. Ideální pro dochucení polévek, omáček, marinád a masových pokrmů.
zobrazit vícePepř černý celý
Černý pepř celý je vysoce aromatické koření s ostrou chutí, které pochází z nedozrálých sušených plodů pepřovníku černého. Díky své univerzálnosti je široce využívané v kuchyních po celém světě – od polévek a omáček až po marinády, masité pokrmy a zeleninové směsi. Černý pepř celý lze snadno rozdrtit nebo čerstvě namlít, což uvolní jeho intenzivní aroma a dodá pokrmům hloubku a pikantní chuť.
To je král koření, pepř je jedním z nejstarších,nejoblibenějších a nejpouživanějších koření na světě do různorodýchpokrmů.
Pepř se používá v kuchyních celého světa,ve všech stádiích kuchyňské přípravy a jako stolní koření do všech pochutin.
Hodí se prakticky k jakémukoliv masu, zelenině,těstovin, vajíčkám a dalším pokrmům.
Pepř je velmi aromatický a má rozmanitou štiplavou chuť, a je třeba s nim zacházet opatrně v našich pokrmech.
Používá se černý,bílý a zelený.Všechny tři druhy pocházejí ze stejné rostliny.Bílý a zelený se hodí do bílých omáček a polévek a také do teplé a studené kuchyně.Černý je ostřejší a jeho použití je prakticky nekonečné v našich pokrmech.
Typ použití: | Do pomazánek, Do salátů, Na grilování, Do guláše, Do guláše, Koření do polévky, Na minutky, Do mletého masa, Orient kuchyně, Na studenou kuchyni |