Pikantní směs do mexické kuchyně a na grilování vepřového a kuřecího masa.
zobrazit víceChilli con carne bez glutamánu
Pikantní směs do mexické kuchyně a na grilování vepřového a kuřecího masa. Ideální na přípravu specialit jako taco, buritos nebo enchiliada.Tato kořenící směs je určená především k dochucení mexického pokrmu. V evropské kuchyni ji můžeme použít k dochucení omáček, gulášů, salátů i těstovin. Vhodné je i na přípravu jako je dušené maso, Chilli con a sin Carne, těstoviny, rýže, pokrmy z mletého masa a jiných ostrých pikantních jídel.Má jasně červeně-oranžovou barvu a příjemnou kořeněnou vůni papriky, to se odráží i v chuti. Rafinovaná jemná sladkost zakončena pikantní ostrostí. Toto koření je skutečným přínosem pro ty, kteří milují intenzivní ostré chutě. Pro koho by byla chuť toho koření příliš ostrá, může pokrm zjemnit smetanou. Skladovat v suchu a chladu.
Složení: sůl 10%, paprika, chilli, česnek, oregáno, paprika oleoresin, lněné semínko, římský kmín.
Může obsahovat,stopy celeru, sezamu, hořčice.
Typ použití: | Na luštěniny, Do pomazánek, Do mletého masa, Na grilování |