Hraškou na zahuštění dobře zahustíte polévky, omáčky, různé šťávy, guláš, bešamelovou omáčku a další dobrý pokrm. V těstech a karbanátcích Hraška jako taková velmi dobře pojí a proto umožňuje nepoužívání vajec.
Hraška na zahuštění také slouží k přípravě základu zdravých pomazánek, dresinků a bešamelových omáček na zeleninu vařenou jak v páře tak dobře na zapékání.
zobrazit víceHraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.
Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.
Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.
Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
Složení:
hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), přírodně fermentovaná sójová omáčka (sójové boby, pšenice bez lepku, sůl, maltrodextrin), sůl (40 % draslíku), směs koření, přírodní antioxidant (kurkuma).
Typ použití: | Na zahušťování |