Směs Kebab koření Reny je většinou na tureckou a arabskou kuchyn. Používáme i my často v naší kuchyni. Vzhled a barva: sypká oranžovohnědá směs koření
zobrazit víceKebab koření Reny má skvělou chuť, jedinečnou vůně. Rozdíl mezi kebabem a gyrosem spočívá jenom v jejich složení. Je to směs koření vycházející z turecké a arabské kuchyně, která zpracovává suroviny ze zdejší horké a nepříliš úrodné země. Kebab koření Reny je mírně pálivá směs vhodná na grilování a pečení mas, na jehly a špízy nebo do mletých mas. Můžeme ji použít i do typických arabských jídel jako je kuskus nebo různé zeleninové a rýžové směsi (pilaf, džuveč). Směs můžeme použít i do slaných náplní listového těsta. V Turecku se takovéto pochutinky nazývají borek a jsou plněny špenátem, sýrem nebo sekaným masem. Je to moc dobrý.
Složení: sůl 49%, paprika, chilli, kmín, pepř, kori, glutamán sodný, oregáno, česnek, řepkový olej, glukoza.
Obsahovat může stopy celeru, sezamu a hořčice a jiných.
Typ použití: | Do mletého masa, Na dušení, Na grilování, Na marinování, Na pánev, Na pečení, Na zapekání |