reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954 (po-pá 9.00-20.00)

Košík

Košík je prázdný

Košík

0 Kč

Kmín celý

také se používá do polévek, omáček pod maso a na pečená masa. Dále také do pečiva, při vaření brambor a zelí, do pomazánek, ke konzervaci a jiných pokrmů .

zobrazit více
Dostupnost: Skladem v e-shopu

Hmotnost

Cena celkem: 35 Kč

Kmín celý Reny

Kmín celý je jedno nejvíce používané  koření. Kmínem se koření chleba, brambory,na pečení, do omáček a salátů, v konzervárenství, v likérnictví, vefarmacii a mnoha dalších odvětvích potravinářského průmyslu. Přidává se při vaření brambor, do kyselého zelí, k masům a do salátů a jiných jídel v kuchyni.  Kmín má všestrané užití .

Vhodné pro

Typ použití: Do guláše, Koření do polévky, Do mletého masa

Hodnocení zákazníků

Průměrné hodnocení:

100 %

Hodnotilo 1 uživatelů
  • 5 1x
  • 4 0x
  • 3 0x
  • 2 0x
  • 1 0x
100%

Hodnocení produktu

Jarda Marcel
|
26. 12. 2022

Rascaová polievka kúsok masla, 4 rovné lyžice krupice, 1 vajce, vrchovatá lyžička drvenej rasce, soľ, 1 kocka zeleninového bujónu, petržlenová vňať Príprava rascovej polievky: Na rozohriate maslo nasypeme rascu a krupicu. Za stáleho miešania spoločne osmažíme. Pridáme vajcia a rýchlo rozmiešame až vzniknú malé kúsky. Zalejeme studenou vodou asi 1 l, osolíme, prihodíme bujón a povaríme asi 10 minút. Do hotovej polievky vmiešame pokrájanú zelenú petržlenovú vňať.

  • velmi dobrý
  • Koření výráběné v Česku
  • Tradice 15 let
  • Ocenění Zlatý klas
  • Expedice do 48 hodin