Nové koření se přidává nejen do polévek, omáček, marinád, klobás, šunky, telecího masa, masových rolád a zvěřiny. Nové koření se může také použít při nakládání okurek a hub. Tradiční aromatické koření
zobrazit víceNové koření
je tradiční aromatické koření s kořeněnou, příjemně palčivou chutí. Toto koření se získává z plodů tropického, stálozeleného stromu. Nové koření má zajímavou vůni, která připomíná směs černého pepře, hřebíčku, muškátového oříšku a skořice.
Odkud se dováží
Nové koření se do České republiky dováží z Karibských ostrovů.
Využití nového koření
Nové koření se přidává nejen do polévek, omáček, marinád, klobás, šunky, telecího masa, masových rolád a zvěřiny. Nové koření se může také použít při nakládání okurek a hub.
Jak s ním zacházet
Nové koření skladujte maximálně 2 roky.
Typ použití: | Na luštěniny, Do pomazánek, Do guláše, Koření do polévky, Na minutky, Do mletého masa, Orient kuchyně |