Hodnocení produktu
Jana Mrázková
|- Jemně pikantní. Na pečené vepřové. Fantazie
Andělská křídla je ostřejší určená směs na grilovaná a pečená kuřecí nebo krůtí masa, ale i pro přípravu husy či kachny, možno použít na maso vepřové,skopové,srnčí,kančí . Výrazná chuť a vůně.
zobrazit víceAndělská křídla koření Reny
Kořenící ostřejší směs určená na grilovaní a pečení kuřecích,krůtích,husích,kačeních nebo vepřových,dačích,i jiných druhů masa. Dá se použít i rožnění masa. Chuť má výraznou jemnou pikantní.
Skládá se: paprika sladká, sůl do 49%, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutamát sodný, cibule sušená, cibule předsmažená ,mouka pšeničná, zázvor, chilli, česnek, protispékavá látka, kouřové aroma. Obsahuje lepek.Obsahovat může stopy celeru, hořčice a sezamu.,mouky.
Recept: Křidýlka na medu
Suroviny: 0,5 kg kuřecí křídla, koření Andělská křídla Reny, lžíce medu,malou cibulku,větší plátek másla, 50ml piva,voda
Příprava: Kuřecí stehýnka posypeme kořením Andělská křídla Reny a necháme tak hodinku uležet. Prozatím si připravíme zálivku. V kastrolku na mírném ohni rozehřejeme máslo a nasypeme cibulku.Cibulku mírně osmahneme do pěny,pak vložíme med a zalijeme pivem. Uležená křidélka dáme do pekáče zalejeme zálivkou a pečeme cirka 40min při 180 stopňů. Dolejeme podle potřeby trošku vody, Průběžně podléváme zálivkou,dle potřeby ještě můžeme dochutit kořením Andělská křídla. Dobrou chuť.
Typ použití: | Na pečení, Na grilování |