Česká republika
Slovensko
Přihlásit
Registrovat
reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954
(po-pá 9.00-20.00)
Košík
Košík je prázdný
Košík
0 Kč
Zobrazit podkategorie
Do pomazánek
Maha koření
Podporuje dobře činnost střev a žaludku, harmonizuje trávení, redukuje plynatost .
Koření pěti vůní
K dochucení minutek z hovězího a drůbežího masa, ryb.
Kurkuma
Lehce přidat do rýže, polévek, omáček, k bramborám, těstovinám, do masa a na ryby a dobarvení do žlutava.
Libeček celý
Koření do polévek, omáček, salátů, do pečení,rožnění.
Maďarská paprika Made in Hungary
Pravá maďarská paprika je vypěstována přímo v Madarsku a okolí.
Majoránka
Koření na dochucování polévek, omáček a masitých jídel.
Medvědí česnek
Výborně chutná a voní jako česnek, tak konzument není moc cítit po česneku.
Oregáno
Využívána v italské kuchyni, například na pizzu.
Paprika španělská pálivá
Výborná do ostrých, pálivých gulášů, omáček atd.
Paprika španělská sladká
Nejlépe se hodí paprika sladká do studené kuchyně.
Paprika španělská sladká uzená
Uzená paprika je výborná na kuřecí maso i ryby, na pizzu.
Pažitka sušená
Do polévek, omáček, k masu i rybám, do pomazánek, majonéz a sýrů, vaječných pokrmů.
Pepř barevný
Barevný pepř (čtyřbarevný) můžeme dát snad skoro do všech pochutin které připravujeme.
Pepř černý celý
Prakticky se hodí k jakémukoliv masu, zelenině i těstovin.
Pepř černý mletý 100%
Do všech lahodných pokrmů které si připravíme v naší teplé nebo studené kuchyni.
Pepř citronový
Fakticky určený zejména na minutky z masa, na steaky, na rožněná a pečená masa, dále do gulášů, na zvěřinu.
Pepř zelený celý
Do bílých omáček a polévek a také do studené kuchyně.
Petrželová nať
Pomocník ve staročeské kuchyni do tmavých i světlých,houbových a smetanových omáček.
Rozmarýn
Přidává se do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do těstíček na smažení ryb.
Sladká paprika
Vmíchá se téměř do všech masitých pokrmů, jako základ některých omáček, do studené kuchyně.
Sladká paprika 160 Asta
Přidává se skoro do všech jídel
nahoru
1
2
Načíst dalších 15 produktů
‹
›
×