Česká republika
Slovensko
Přihlásit
Registrovat
reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954
(po-pá 9.00-20.00)
Košík
Košík je prázdný
Košík
0 Kč
Zobrazit podkategorie
Do mletého masa
Černý kmín
Používá se podobně jako černý pepř, navíc i do pečiva.
Jowišanka Drůbeží
Použít ke grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, vhodná do minutkové kuchyně.
Jowišanka houbová
K dochucování polévek, vývarů, do omáček, houbových gulášů, do zapečených těstovin a brambor.
Jowišanka originál
Je přísada do jídla (dochucovadlo do polévek,omáček,salátů,zeleniny,kus kus,rizota houbová,zeleninová).
Jowišanka originál s chilli
Jowišanka originál s chilli je přísada do ostrých jídel.
Jowišanka s mořskou řasou
Na dochucení polévek, omáček,salátů,zeleninových pokrmů,vegetariánskou kuchyni, rizota, dodává do těla minerály.
Jowišanka Staročech koření Reny
Neostrá směs koření , které se používá do pečených, dušených mas, vepřové, hovězí, kuřecí, krůtí, králičí i na italskou kuchyni.
Kayenský pepř
Ostrý ,výborně se hodí k dochucení masa, lze jej použít místo pepře.
Kuře
Směs mleté zeleniny a bylinek na pečení,rožnění,nakládání.
Maďarské gulášové koření Chilli Hungary
Lahodná maďarská gulášová kořenící směs se používá do gulášů , polévek a jiných gurmánských pokrmů.
Majoránka
Koření na dochucování polévek, omáček a masitých jídel.
Medvědí česnek
Výborně chutná a voní jako česnek, tak konzument není moc cítit po česneku.
Nové koření
Do polévek, omáček, marinád, klobás, šunky, telecího masa, masových rolád a zvěřiny.
Paprika pálivá
Výborná do ostrých, pálivých gulášů, omáček atd.
Paprika sladká
Nejlépe se hodí paprika sladká do studené kuchyně.
Paprika sladká uzená
Uzená paprika je výborná na kuřecí maso i ryby, na pizzu.
Pažitka sušená
Do polévek, omáček, k masu i rybám, do pomazánek, majonéz a sýrů, vaječných pokrmů.
Pepř barevný
Barevný pepř (čtyřbarevný) můžeme dát snad skoro do všech pochutin které připravujeme.
Pepř černý celý
Prakticky se hodí k jakémukoliv masu, zelenině i těstovin.
Ratatoule
Výborná chuť a hodí se na dušenou, restovanou a grilovanou zeleninu, houby, do čerstvých zeleninových salátu i těstovin.
Rozmarýn
Přidává se do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do těstíček na smažení ryb.
nahoru
1
2
3
4
Načíst dalších 21 produktů
Produkt přidán do košíku