Česká republika
Slovensko
Přihlásit
Registrovat
reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954
(po-pá 9.00-20.00)
Košík
Košík je prázdný
Košík
0 Kč
Zobrazit podkategorie
Koření do polévky
Jowišanka s hlívou ústřičnou
Hlíva ustřičná je dobrá na srdíčko, cévy atopický a dětský ekzém.
Jowišanka originál
Je přísada do jídla (dochucovadlo do polévek,omáček,salátů,zeleniny,kus kus,rizota houbová,zeleninová).
Jowišanka s mořskou řasou
Na dochucení polévek, omáček,salátů,zeleninových pokrmů,vegetariánskou kuchyni, rizota, dodává do těla minerály.
Jowišanka houbová
K dochucování polévek, vývarů, do omáček, houbových gulášů, do zapečených těstovin a brambor.
Česnek granulovaný
Do omáček, k zelenině, k masům ,skopovému a hovězímu.
Chilli papričky celé
K přiostření mnoha druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů.
Kmín celý
Do polévek, omáček pod maso a na pečená masa.
Kmín mletý
Do polévek, omáček pod maso a na pečená masa.
Kurkuma
Lehce přidat do rýže, polévek, omáček, k bramborám, těstovinám, do masa a na ryby a dobarvení do žlutava.
Majoránka
Koření na dochucování polévek, omáček a masitých jídel.
Chmeli Suněli
Při přípravě fazolí, omelet, salátů, do pomazánek, zeleninových a luštěninových polévek atd.
Gulášové koření
Používá se do gulášů, polévek, omáček atd.
Harisa
Směs určená k přiostření mnoho druhů omáček, do gulášů, polévek, na grilované maso, do minutek, špaget, těstovin .
Pepř černý mletý 100% pepř
Do všech lahodných pokrmů které si připravíme v naší teplé nebo studené kuchyni.
Omage
Jemňoučká chuť, a vůně hub je výborná k dochucení polévek, vývarů, do omáček, houbových gulášů, do zapečených těstovin.
Tzatziky koření
Přidáte-li je do jakékoliv salátové zálivky nebo smetanových omáček, na špagety ale i na masa i těstoviny.
Polévkové koření Vega bez glutamánu
Směs k dochucení každého vývaru, polévek, omáček a šťáv, do rýže a luštěnin, dušené a restované zeleniny, vařených těstovin.
Vega s mořskou řasou kořenící směs
K dochucení každého vývaru, polévek, omáček a šťáv, do rýže a luštěnin, dušené a restované zeleniny, vařených těstovin.
Bobkový list
Používá se do omáček (smetanových, rajských, houbových, atd), do voňavých polévek, kyselých jídel, při nakládání masa, okurek nebo hub, pečení masa a zvláště zvěřiny.
Cibule plátková
Je to základní kořenící přípravek masitých jídel, polévek, salátů.
nahoru
1
2
3
Načíst dalších 21 produktů
Produkt přidán do košíku