Hraška na zahuštění - Přírodní a zdravý způsob, jak zahustit vaše pokrmy bez lepku.
zobrazit víceHraška na zahuštění je univerzální a zdravá směs, která je ideální pro zahuštění polévek, omáček, gulášů a dalších pokrmů. Tato směs je vyrobena z přirozeně bezlepkových surovin a neobsahuje žádné umělé přísady ani konzervanty, což ji činí vhodnou pro osoby s potravinovými alergiemi nebo intolerancemi.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních nám nedovoluje informovat vás o účincích této směsi na váš organismus. Informace o působení si prosím vyhledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu nebo v herbáři.
Vyzkoušejte Hrašku na zahuštění od Renykoreni.cz a obohaťte své pokrmy o zdravou a přírodní chuť.
Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.
Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.
Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.
Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
Složení:
hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), přírodně fermentovaná sójová omáčka (sójové boby, pšenice bez lepku, sůl, maltrodextrin), sůl (40 % draslíku), směs koření, přírodní antioxidant (kurkuma).
Typ použití: | Na zahušťování |