Koření na Kebab Istanbul je mírně pálivá směs vhodná na grilování a pečení mas, na jehly a špízy nebo do mletých mas
zobrazit víceKoření na Kebab Istanbul
Kořenící směs vycházející z turecké kuchyně, která zpracovává suroviny ze zdejší horské a nepříliš úrodné země (půdy). Koření na Kebab Istanbul je mírně pálivá směs vhodná na grilování a pečení mas, na jehly a špízy nebo do mletých mas. Používat se můžou i do typických arabských jídel jako je kuskus nebo různé zeleninové a rýžové směsi (pilaf, džuveč). Koření Kebab Istanbul můžeme použít i do slaných náplní listového těsta. V Turecku se taková těsta nazývají borek a jsou plněny špenátem, sýrem nebo sekaným masem.
Složeni: sůl45%, paprika, chilli, pepř, kori, oregáno,česnek, řepkový olej, rozmaryn, glutamán, muškátový oříšek.
Obsahovat může stopy hořčice, celeru sezamu i jiných.
Typ použití: | Do mletého masa, Na dušení, Na grilování, Na minutky, Orient kuchyně, kebab, Na pečení, Na steaky |