reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954 (po-pá 9.00-20.00)

Košík

Košík je prázdný

Košík

0 Kč

Polévka slepičí reny

Slepičí vývar můžeme použít i na čiré polévky, krémové polévky, zadělávané polévky atd

zobrazit více
Dostupnost:
Cena celkem: 0 Kč

Slepičí vývar Reny

Na vývar ze slepice potřebujeme 1 slepici, 2,5l vody, 50g mrkve, 50g kořeněné petržele, 40g celeru, trochu kapusty, 1 cibule, 5 kuliček koriandru, 5 kuliček nového koření, nudle domácí, 2 listy bobkového listu, sůl nejlépe himálajskou Renykoření.

 

Očistěnou a vykuchanou slepici rozčtvrtíme , omyjeme a vložíme do hrnce  z 2,5 l vody. Osolíme a zaděláme pokličkou a vaříme nejméně 2 hodiny. Pak přidáme  zeleninu a vnitřnosti a vaříme minimálně ještě 45 minut. Měkkou slepici vyděláme z hrnce. Přecedíme a zeleninu nakrájíme na kousky. Vývar můžeme použít i na čiré polévky, krémové polévky, zadělávané polévky atd. Přibližně polévka trvá její úprava cirka 3 hodiny

Hodnocení zákazníků

Zatím nikdo nehodnotil! Buďte první kdo přidá hodnocení
  • Koření výráběné v Česku
  • Tradice 15 let
  • Ocenění Zlatý klas
  • Expedice do 48 hodin