reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954 (po-pá 9.00-20.00)

Košík

Košík je prázdný

Košík

0 Kč

Steak s americkými brambory a chřestem

Steak plus Chřest grilovaný s americkými brambory.

zobrazit více
Dostupnost: Není skladem
Cena celkem: 0 Kč

Steak plus Chřest grilovaný s americkými brambory.

200g vepřového masa, 1 polévková lžíce steakového koření reny, 1 polévková lžíce sádla .

Na pánev dáme sádlo a narychlo osmahneme vepřové maso z obou stran. Potom na na mírném ohni smahneme přibližne dvacet minut a v průběhu otáčíme dle potřeby.

200 g zeleného chřest, 2 lžice domácího sádla na vůni a chuť.

1 stroužek česneku na prolisování, 1/2 lžičky himálajské soli reny

Chřest opláchneme, očistětíme a nakrájíme  dle uvážení na určitou délku. Na pánvičce ohřejeme sádlo přimícháme nalisovaný česnek a potom chřest. Jemně promícháme a opečeme na mírném ohni. Přidáváme jako přílohu.

Americké brambory

Brambory pečeme jenom  ve slupce a proto  patří k jedným z nejoblíbenějších příloh. Dobře se hodí jak k salátu, či masu, nebo rybě, pochutnávat si na nich můžeme  s omáčkou, nebo kečupem či smetanou. Připravíme si je přímo  doma.

8 brambor, himálajská sůl reny, 1 lžíce sádla domácího, 1 lžíce polévková koření na americké brambory reny

Brambory ve slupce důkladně omyjeme. Nakrájíme na čtvrtky a rozložíme je na připravenou pánev a rozložíme nakrájené brambory. Přidáme sádlo a na mírném ohni osmahneme brambory. Posypeme kořením i solí, Zaděláme pokličkou a sem tam promícháme.

Hodnocení zákazníků

Zatím nikdo nehodnotil! Buďte první kdo přidá hodnocení
  • Koření výráběné v Česku
  • Tradice 15 let
  • Ocenění Zlatý klas
  • Expedice do 48 hodin