Zabijačkové koření je tradiční směs bylinek a koření, ideální pro přípravu domácích zabijačkových specialit, jako jsou jitrnice, jelita nebo tlačenka.
zobrazit víceZabíjačkové koření
Zabijačkové koření je pečlivě sestavená směs tradičních bylinek a koření, která dodává zabijačkovým pokrmům jejich charakteristickou chuť a vůni. Tato směs obvykle obsahuje majoránku, kmín, pepř, česnek, cibuli a další aromatické ingredience. Je navržena tak, aby zvýraznila chuť masa a vytvořila autentickou atmosféru domácí zabijačky.
Koření je vhodné pro přípravu tradičních českých specialit, jako jsou jitrnice, jelita, tlačenka nebo ovarová polévka. Lze jej také použít na dochucení pečeného masa nebo dalších pokrmů z vepřového masa. Díky své bohaté a vyvážené chuti je zabijačkové koření nepostradatelné při přípravě zabijačkových pochoutek.
Ideální zabíjačková kořenící směs do jitrnic, jelítek, prejtů, haší, do zabijačkových polévek a gulášů, pokrmů z krve, do mletých mas, ale i pod dušené skopové a hovězí maso a jiných specialit.
Skádá se : pepř černý, česnek, nové koření, majoránka, zázvor.
Obsahovat může stopy celeru, sezamu , hořčice a jiné.
Typ použití: | Do guláše, Na minutky |