reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954 (po-pá 9.00-20.00)

Košík

Košík je prázdný

Košík

0 Kč

Hraška vanilka

kód zboží: Hraška vanilka

Hraška vanilková je přírodní směs pro zdravé pečení a vaření. Obsahuje luštěninový základ, vanilku a přírodní sladidla. Vhodná pro přípravu moučníků, dezertů i krémů, bez lepku a chemie.

 

zobrazit více
Dostupnost: Skladem v e-shopu

Hmotnost

Cena celkem: 60 Kč

HRAŠKA VANILKA

Hraška vanilková je unikátní přírodní směs určená k pečení a přípravě sladkých pokrmů. Je vyrobena na bázi luštěnin, které jsou bohatým zdrojem bílkovin a vlákniny. Obsahuje přírodní vanilku a sladidla, která dodávají dezertům jemnou chuť. Neobsahuje lepek, konzervanty ani umělá barviva.

Díky svému složení je vhodná pro vegany, celiaky a všechny, kteří preferují zdravější alternativy při vaření a pečení. S Hraškou vanilkovou snadno připravíte nadýchané moučníky, jemné krémy, palačinky nebo pudinky. Vaše sladké recepty získají výbornou chuť a budou lehce stravitelné.

Vyzkoušejte Hrašku vanilkovou – zdravou a chutnou cestu ke sladkým dobrotám!

Hraška vanilka jako taková  je dobře  ochucena přírodní vanilkou ale velmi jemně slazena fruktózou. Fruktóza má o třícet procent lepší sladivost než cukr a má velmi nízký glykemický index.  Přidáním Hrašky vanilka do množství mouky nejenže výrazně zvýšíme výživovou hodnotu pokrmu, ale zlepšíme i vlastnosti těsta při jeho zpracování do pochutin. To také  umožňuje snížení množství vajec nebo jejich úplné vynechání ze zpracovaného pokrmu .

Tyhle  vlastnosti velmi dobře oceníme při používání celozrnné mouky a bezlepkových mouk, kde Hraška vanilková zabraňuje drolení těsta a tak.

Skládá se :

hrách žlutý, směs obilovin kukuřice, rýže, jáhly, fruktóza, vanilka, směs koření, přírodní antioxidant kurkuma.

 

Vanilkové lívance s Hraškou vanilkovou

Čas přípravy: 15 minut
Porce: 2–3 osoby

Ingredience:

  • 100 g Hrašky vanilkové
  • 250 ml rostlinného mléka (nebo klasického)
  • 1 lžíce cukru (nebo jiného sladidla)
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 1 lžíce oleje do těsta + olej na smažení
  • Ovoce, sirup nebo marmeláda na ozdobení

Postup:

  1. V míse smíchej Hrašku vanilkovou, cukr a prášek do pečiva.
  2. Přilij mléko a olej, dobře promíchej, aby vzniklo hladké těsto.
  3. Rozehřej pánev s trochou oleje a smaž lívance z obou stran dozlatova.
  4. Podávej s ovocem, sirupem nebo marmeládou.

Tipy:

Chceš vláčnější těsto? Přidej trochu nastrouhaného jablka nebo banán.
Máš rád oříšky? Přidej hrst nasekaných mandlí nebo vlašských ořechů.
Bez cukru? Použij javorový sirup nebo rozmixované datle.

 

Vhodné pro

Typ použití: Do sladkých pokrmů

Hodnocení zákazníků

Zatím nikdo nehodnotil! Buďte první kdo přidá hodnocení
  • Koření výráběné v Česku
  • Tradice 15 let
  • Ocenění Zlatý klas
  • Expedice do 48 hodin